Crowdfundingplatform introduceert advies- en begeleidingspakket

Geldvoorelkaar.nl introduceert een nieuw fenomeen in crowdfunding. Ondernemers die hun financiering via crowdfunding willen realiseren kunnen vanaf heden gebruik maken van een advies- en begeleidingspakket. Het advies- en begeleidingspakket heef als doel om professionele begeleiding van ondernemers te faciliteren.

Met behulp van het advies- en begeleidingspakket wordt de samenwerking tussen de ondernemer en zijn intermediair (accountant, adviseur, business coach) bevorderd. Met het begeleidingspakket komt de ondernemer met zijn intermediair overeen om voor een aantal uur advies en begeleiding af te nemen gedurende de looptijd van de lening. Zij kunnen kiezen uit de pakketten Brons (20 uur), Zilver (40 uur) en Goud (60 uur begeleiding).

Het advies- en begeleidingspakket kan meegefinancierd worden met het crowdfundingproject. Hierdoor wordt het voor de ondernemer laagdrempeliger om advies in te winnen. De begeleiding van de intermediair zal in veel gevallen bijdragen aan het succes van de onderneming, waardoor de kans op een faillissement wordt verkleind. Het advies- en beleidingspakket kan daarom ook een meerwaarde zijn voor investeerders in crowdfundingprojecten.

Gerelateerde artikelen