Credion en Topicus Finan komen met fintech-adviesoplossing voor mkb-financiering

Kredietadviseur Credion en softwarebedrijf Topicus Finan slaan de handen ineen en creëren door hun samenwerking in één slag een efficiënte automatiseringsomgeving ten behoeve van advisering rond kredietverlening.

Fyndoo is de naam van de nieuwe dienst. “Alle knock-out criteria van 50 verschillende financieringsinstellingen in een geautomatiseerd systeem, gekoppeld aan de financiële deskundigheid van een Credion-adviseur. Dat is in het kort de essentie van de overeenkomst die onafhankelijk zakelijk kredietadviseur Credion en softwarebedrijf Topicus- Finan hebben gesloten,” aldus Credion. “Landelijk dekkend advies over mkb-ondernemingsfinanciering vanuit meer dan 40 vestigingen direct gekoppeld aan informatie over meer dan 50 verschillende mkb-geldverstrekkers inclusief hun knock-out criteria is nu mogelijk. Deze samenwerking is geïnitieerd en zal worden gebruikt op The Funding Network.”

De samenwerking tussen Credion en Fyndoo waarborgt onafhankelijk en objectief advies over ondernemersfinancieringen. De lancering door softwarebedrijf Topicus van het platform ‘Fyndoo, The Growth Excellerator’, maakt het vanaf nu voor ondernemers in het mkb mogelijk om eenvoudig de aanbieders te kunnen vinden en de ideale mix van producten te kunnen samenstellen en direct digitaal aan te vragen. Dankzij de software kunnen alle aanvragen volledig online worden afgehandeld waarbij ook het inlezen van de jaarrekening in alle relevante formats automatisch kan worden gerealiseerd. Doordat het systeem de knock-out criteria kent van alle geldverstrekkers is er snel duidelijk welke aanbieder potentieel past bij de ondernemerswens.

Gerelateerde artikelen