Countus-onderdeel C3A Agro & Agri Advies van start

Begin deze maand is C3A Agro & Agri Advies van start gegaan in Dronten. C3A is onderdeel van de Countus Groep in Zwolle en adviseert de grotere agrarische bedrijven op bedrijfskundig, bedrijfseconomisch, fiscaal-juridisch en financieel terrein. C3A werkt door heel Nederland.

Jasper Timmerman geeft leiding aan dit nieuwe adviesbureau. Hij was ruim 15 jaar adviseur, waarvan de laatste 7 jaar in de functie van (regio-)directeur bij accountants- en adviesbureau Countus. Hij kent de agrarische sector dus van binnen en van buiten. Jasper Timmerman: ‘Ik merkte dat juist ondernemers van de grotere agro en agri bedrijven behoefte hebben aan een advies dat helemaal is afgestemd op hun specifieke en complexe bedrijfsstructuur. Vanuit C3A kunnen we dit type ondernemer nu integraal bedienen en ontzorgen.’

C3A heeft een team van professionals aan zich verbonden: agro-specialisten, ROM-specialisten, accountants, bedrijfskundigen, fiscalisten, juristen, financiële professionals, subsidieadviseurs, pensioenadviseurs, familiebedrijfsadviseurs en loonadviseurs.

C3A werkt voor primaire agrobedrijven (akkerbouwbedrijven, melkveebedrijven, veehouderijen en tuinbouwbedrijven) en secundaire agribedrijven (loonbedrijven, mechanisatiebedrijven, verwerkings- en handelsbedrijven, koelbedrijven en het duurzame energiebedrijf).

Gerelateerde artikelen