Benchmark Kantoorcijfers 2019 van start

Fiscount en NOAB zijn gestart met de negende editie van het onderzoek onder MKB- kantoren, getiteld ‘Kantoorcijfers 2019’.

In totaal ontvangen zo’n 700 accountantskantoren en 1.000 administratiekantoren een uitnodiging om hieraan deel te nemen. De benchmark geeft een representatief inzicht in de kantoorexploitatie, tarieven en omgang met ontwikkelingen binnen dit marktsegment. Maar ook zaken als vergrijzing, adviesomzet en investeringen in ICT worden in kaart gebracht.

Gratis login voor deelnemers
NOAB- en Fiscountkantoren kunnen de benchmark ‘Kantoorcijfers 2019’ online invullen tot 1 september 2019. Daarna wordt alle data grondig geanalyseerd en worden de uitkomsten beschikbaar gesteld aan alle deelnemers. Zij kunnen deze uitkomsten kosteloos online inzien en on-demand gegevens opvragen en analyses maken. 

Analyses
Aan de hand van diverse zelf te kiezen selectiecriteria, zoals regio en soort kantoor, is helder af te lezen hoe goed het eigen kantoor zich kan meten met collega-kantoren onder vergelijkbare (en andere) omstandigheden. Het is dan ook mogelijk om meerdere analyses te maken en om vanuit verschillende invalshoeken naar de resultaten te kijken. 
    
Negende jaar op rij
NOAB en Fiscount organiseren deze benchmark onder MKB-accountants- en administratiekantoren al sinds 2011. Lees hier de samenvatting van de resultaten uit 2018.

Gerelateerde artikelen