BDO België neemt Care Consulting Services over

BDO België bouwt zijn dienstverlening uit met adviezen voor digitale & innovatieve oplossingen voor ondernemingen. Dat doet het door het Limburgse bedrijf Care Consulting Services over te nemen.

Door deze overname helpt BDO bedrijven en organisaties niet langer alleen met audit, accountancy, fiscaliteit of corporate finance, maar zorgt het voortaan ook voor begeleiding met ICT-projecten. BDO: “Care Consulting Services heeft als onafhankelijke niche speler, in de begeleiding van ondernemingen bij de implementatie van ERP-systemen en tools, een solide reputatie opgebouwd. “ Renzo Caponi, stichter van Care Consulting Services en voortaan partner binnen BDO Advisory: “Door het bundelen van onze krachten is BDO in staat om bedrijven en organisaties met hun toekomstige digitale agenda te begeleiden. Dat doen we in diverse sectoren zoals de industrie, de dienstensector, retail en groothandel.”   

De integratie van Care Consulting Services past in de verdere uitbouw van het team BDO Advisory. 65 bedrijfsadviseurs helpen ondernemingen onder meer met advies rond organisatie, performancebeheer, risicobeheer en personeelsbeheer met de uitdagingen van de digitalisering. Ze geven daarbij dagelijks advies in enterprise software, business analytics, e-commerce en mobiele apps. 

Hans Wilmots, CEO BDO: “Onze cliënten worden in toenemende mate geconfronteerd met de impact van de digitalisering op hun vertrouwd businessmodel. Vaak dienen wij echter vast te stellen dat er, bij de zoektocht naar de juiste strategie of tool, een communicatiestoornis ontstaat tussen de nood en verwachting van onze cliënt en de aangereikte oplossing vanuit ICT-perspectief. Door het samenvoegen van onze kennis van de financiële en operationele ondernemingsprocessen en de expertise van Care Consulting Services op het gebied van ICT-strategie en tools, zijn wij ervan overtuigd onze klanten een unieke dienstverlening met hoge toegevoegde waarde te kunnen aanbieden.”

Gerelateerde artikelen