Baker Tilly Velsen zelfstandig verder als Beuk

Baker Tilly Velsen splitst zich af van het moederbedrijf en gaat zelfstandig verder onder de naam Beuk Accountants en Belastingadviseurs.

Vlnr: Roel de Vries, Paul van der Kolk, Ed de Beule en Maurice van Slooten

Per 1 februari zal de kantoorleiding worden voortgezet door Roel de Vries en Paul van der Kolk (accountants) alsmede Ed de Beule en Maurice van Slooten (belastingadviseurs). De volledige kantoorleiding en alle medewerkers gaan mee over naar Beuk Accountants en Belastingadviseurs

Al meer dan dertig jaar is het kantoor in Velsen een betrouwbare en daadkrachtige partner voor financiële dienstverlening op het gebied van Accountancy en Fiscaliteit. Sinds de oprichting van het kantoor in 1986, ligt de focus in Velsen op persoonlijke dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. 

De kracht van het kantoor in Velsen ligt met name in het MKB. Maurice van Slooten: “Wij geloven in het náást de ondernemer staan, met betrokkenheid en flexibiliteit als belangrijke waarden. Wij zijn graag de sparringpartner voor onze ondernemers. Om dat voort te kunnen zetten gaan we zelfstandig verder.”

Met de afsplitsing bereikt Beuk Accountants en Belastingadviseurs een blijvende focus op het midden- en kleinbedrijf, waarbij de relatie met klanten persoonlijk, professioneel en efficiënt kan blijven. In de dienstverlening van Beuk Accountants en Belastingadviseurs verandert niets. Beuk Accountants en Belastingadviseurs beschikt bovendien over een kwaliteitskeurmerk in de vorm van een Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hierdoor is het kantoor bevoegd om wettelijke controles uit te voeren.

Gerelateerde artikelen