AND wil langer door met Mazars als extern accountant

AND International Publishers wil Mazars benoemen als controlerend accountant voor de boekjaren 2016 en 2017.

Op de aandeelhoudersvergadering van 1 mei 2015 is goedkeuring aan de Raad van Commissarissen verleend om na afronding van het selectieproces voor de benoeming van een nieuwe accountantsorganisatie de benoeming over te laten aan de Raad van Commissarissen.

Na de aandeelhoudersvergadering is gebleken dat de doorgevoerde Nederlandse wet- en regelgeving in strijd was met Europese wet- en regelgeving. Inmiddels is de Nederlandse wet- en regelgeving daarop aangepast en bedraagt de roulatietermijn 10 jaar. Hierdoor is er voor AND geen noodzaak om van accountantsorganisatie te wisselen. De Raad van Commissarissen heeft om die reden Mazars Paardekooper Hoffman Accountants benoemd als accountant voor het controle van de jaarrekening over het boekjaar 2016.

Aan de aandeelhouders wordt voorgesteld de benoeming door de RvC van Mazars Paardekooper Hoffman Accountants als accountant voor het controle van de jaarrekening over het boekjaar 2016 te bekrachtigen en daarnaast aan Mazars Paardekooper Hoffman Accountants de opdracht te verlenen tot onderzoek van de jaarrekening over het boekjaar 2017.

Gerelateerde artikelen