Alfa Accountants en Adviseurs scoort nominatie met digitaal ondertekenen

Ict-vakblad Computable heeft vijf ict-projecten in het grootbedrijf genomineerd voor de Computable Awards 2016. Een van de genomineerden is het project van Alfa Accountants en Adviseurs en IntraData over het digitaal ondertekenen van jaarrekeningen.

Alfa zet Intraoffice van IntraData/Solipsis in voor de invoering van het digitaal, rechtsgeldig ondertekenen van jaarrekeningen. De digitale handtekening versnelt het papierintensieve proces rondom het opmaken en afhandelen van jaarrekeningen. Hierdoor kan de organisatie sneller en efficiënter werken en de service naar ondernemers verhogen. Reden voor de jury van Computable Awards 2016 om Alfa en IntraData/Solipsis te nomineren.

Zowel vanuit bedrijfsperspectief, klantperspectief als mvo-perspectief levert het digitaal en rechtsgeldig ondertekenen van jaarrekeningen aanzienlijke besparingen op. Deze innovatie biedt volgens de jury van de Computable Awards zowel een kostenvoordeel, een gemakvoordeel als een milieuvoordeel op. Alfa en IntraData/Solipsis zijn genomineerd in de categorie ICT-project van het jaar in het grootbedrijf.

Gerelateerde artikelen