AFAS lanceert Pocket App nieuwe stijl

Vanaf vandaag is de nieuwe AFAS Pocket App beschikbaar voor klanten van AFAS Software. De app is volledig vernieuwd met een frisse look & feel, verbeterd gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten.

Eén van de belangrijkste wijzigingen in vergelijking met de eerdere versie van de Pocket App, is dat applicatiebeheerders kunnen autoriseren en zodoende zelf bepalen welke functionaliteiten ze voor gebruikers aan- of uit te zetten. Productmanager Gerard Nijboer: “We begrijpen dat het niet altijd wenselijk is om alle functionaliteit in één keer te ontsluiten. Bijvoorbeeld omdat organisaties alleen telefonische ziekmeldingen accepteren. Daarom is het nu met AFAS Pocket mogelijk om modules in- en uit te schakelen. Na wat eenvoudige inrichting kan je de app zo uitrollen in je organisatie.”

Met de app kunnen gebruikers HR zaken regelen, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van verlof en het bekijken van loonstroken. Daarnaast zijn alle contacten die vastliggen in CRM te benaderen, evenals het digitale dossier van klanten en andere zakenrelaties. Gebruikers kunnen ook direct gewerkte uren registreren waar en wanneer het uitkomt en taken uitvoeren door workflows te behandelen en signalen af te handelen. 

Gerelateerde artikelen