Accountants scoren op klantbeleving en medewerkers

Hendriksen en Lentink De Jonge slepen awards in de wacht.

Hendriksen Accountants en Adviseurs hebben de Beleving Award voor beste klantbeleving in de categorie dienstverlening gewonnen. De eerste prijs voor medewerkersbeleving in de categorie financiële dienstverlening, ging naar Lentink De Jonge Accountants & Adviseurs. Hendriksen Accountants en Adviseurs was eveneens genomineerd voor de eerste prijs voor medewerkersbeleving in de categorie financiële dienstverlening, maar moest Lentink De Jonge daar laten voorgaan.

Onderzoeks- en adviesbureau Integron is de initiatiefnemer van de prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan de zestien best presterende organisaties op het gebied van klant- en medewerkerbelevinging in zestien categorieën.

De nominaties en uiteindelijke winnaars kwamen voort uit ruim 300 door Integron uitgevoerde klant- en medewerkerbelevingsonderzoeken in 2022. In totaal zijn daaruit 43 organisaties genomineerd. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS) en employee Net Promoter Score (eNPS). 

 

Gerelateerde artikelen