Accountancy Expo-onderzoek naar ICT & Innovatie

Vul de vragenlijst in, krijg inzicht in ICT-innovatie, en maak kans op het boek ‘Het grote gevecht’ van Jeroen Smit.

Jaarrekeningen en aangiftes zijn gericht op het verleden, maar hoe zit het eigenlijk met de toekomst? Het vizier van accountants en hun klanten richt zich namelijk steeds meer op wat voor ze ligt. 

AccountantWeek onderzoekt hoe u zich op de toekomst voorbereid. Oftewel, hoe staat het met innovatie in de accountancy? Deze inzichten delen wij met u op deze website, en gebruiken wij in de voorbereiding van Accountancy Expo, de grootste beurs op het gebied van tools en software voor accountants. 

Wat houdt het onderzoek in?
Het gaat om een vragenlijst die ongeveer vijf minuten van uw tijd in beslag neemt. We stellen een aantal vragen over ICT en innovatie. Hoe automatiseren accountants hun kantoor? Wat zijn daarbij de grootste belemmeringen? En hoe zetten ze data in om hun klanten beter te helpen? Onder de deelnemers verloten we 10 exemplaren van het boek ‘Het grote gevecht & het eenzame gelijk van Paul Polman’ geschreven door Jeroen Smit. 

>>> Neem nu deel aan het onderzoek <<<

Aan het eind van het onderzoek leest u hoe u op de hoogte blijft en hoe u kans maakt op het boek. 

Hoe lang duurt het invullen?
Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

Alvast bedankt voor het invullen!

Tip: wilt u zich verder laten inspireren op het gebied van innovatie in de accountancy? Kom dan op 27 oktober 2020 naar Accountancy Expo. Leer op onze centrale en ruime locatie van collega’s, leveranciers en sprekers. De beurs wordt volledig ingericht volgens corona-voorschriften.

[avg-advertorial slug=”alle-accountancy-softwareleveranciers-onder-een-dak”] 

Gerelateerde artikelen