Accon avm neemt Berndsen van de Beek en Partners over

Berndsen van de Beek en Partners is overgenomen door Accon avm. Met de overname breidt Accon avm haar positie in het mkb-segment en de medische sector verder uit.
Berendsen van de Beek en Partners, een accountants- en advieskantoor dat gespecialiseerd is in de markt van medische praktijkhouders en het mkb, is overgenomen door Accon avm. Het kantoor blijft opereren onder dezelfde naam. Met de overname krijgt Accon avm een bredere en diepere dienstverlening met meer focus op het mkb en medische en praktijkhouders. 
Overname
Volgens directeur Bart Berndsen merken de klanten niets van de overname. “Marktwerking, nieuwe bekostigingssystemen en een reeks andere ontwikkelingen maken medisch ondernemerschap uitdagender dan ooit in bedrijfseconomisch opzicht”, aldus Berndsen op de website van Accon avm. “Als accountants moeten we fors investeren in nieuwe systemen en continue kennisontwikkeling. Het is efficiënter om dat te doen in een grotere omgeving. Als dienstverlener aan medische ondernemers willen we in de volle breedte én diepte aan hun wensen kunnen voldoen. 
Efficiëntie
Berndsen: “Vanwege fundamentele veranderingen in de markt en regelgeving moeten alle accountants hun processen optimaliseren door efficiënter te gaan werken. We willen continu investeren in kennis en kunde. Met een sterke en vooraanstaande partij als accon avm achter ons is dat beter mogelijk dan zelfstandig. Het draait om perfecte systemen en betrokken medewerkers, gericht op een optimale dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Dat heeft accon avm omgezet in operationele uitvoering en daarmee zijn we klaar voor de toekomst.” 
Gerelateerde artikelen