ABAB Accountants strategisch partner Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra

ABAB Accountants en Adviseurs en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. ABAB is door FNRS gekozen als strategisch partner voor de (hippische) bedrijfseconomische vraagstukken van haar leden.

FNRS: ‘ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de paardenhouderij. Met het partnerschap wil de FNRS haar leden ondersteunen in hun bedrijfsvoering. De adviseurs kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor ondernemers in de paardenhouderij. ABAB kan de leden van de FNRS optimaal ondersteunen op het gebied van accountancy, fiscale adviezen en een rendabele bedrijfsvoering. Hiervoor hebben zij onder andere een branchemonitor en vergelijkende cijfers ter beschikking. De ondernemer kan zich dan richten op waar hij of zij het beste in is: het ondernemen.’

‘De FNRS gelooft in het belang van een goed georganiseerde hippische sector en is van mening dat ABAB over een goed ondersteuningsaanbod en unieke branchedata beschikt waar hippische ondernemers hun voordeel mee kunnen doen’, zegt Adriaan Vonk Directeur a.i. bij de FNRS.

Gerelateerde artikelen