Yuki komt met ‘workflow module’

Yuki heeft een nieuwe workflow module ontwikkeld, die het mogelijk maakt om werk eenvoudiger te verdelen en zaken overzichtelijk te organiseren. De workflow module maakt het mogelijk om automatisch taken toe te wijzen aan specifieke medewerkers, op basis van bedrag en grootboekrekening. Dat maakt bijvoorbeeld het goedkeuren van facturen een stuk efficiënter.

De Yuki workflow module bestaat uit taken, workflow rules en een uitbreiding op de smartphone app voor het goedkeuren van taken. Yuki taken is een feature om bedrijfsprocessen, taken en goedkeuringsslagen te beheren. Door de algemene opzet is het te gebruiken voor bijvoorbeeld het goedkeuren van facturen, het organiseren van bestellingen of het opvolgen van eenvoudige werkopdrachten.

De Yuki workflow module is geschikt voor ondernemers die bedrijfsprocessen willen digitaliseren en automatiseren. De module kan ook gebruikt worden door eenmanszaken die activiteiten rond klanten wensen te registreren en de opvolging ervan nauwkeurig willen monitoren.

Gerelateerde artikelen