Visser & Visser start een agrarisch label

​​​​​​​Het team krijgt er twee voormalige accountants van Flynth bij.

Visser & Visser breidde begin dit jaar haar dienstverlening uit met de nieuwe Branchegroep Agri, bestaande uit een multidisciplinair team dat zich specifiek inzet voor ondernemers in de agrarische sector. Met de komst van vijf nieuwe specialisten voegt het team ervaring en expertise toe aan haar dienstverlening, waardoor zij agrarische ondernemers nog beter kan adviseren en ondersteunen bij hun vraagstukken.

De nieuwe Branchegroep Agri richt zich specifiek op agrarische ondernemers en biedt advies op maat op het gebied van financiën, belastingen en bedrijfsvoering. Twee van de vijf nieuwe medewerkers, Henk Verheuvel en Eric Witte, beide voormalig accountants van Flynth, zijn als accountant en/of relatiemanager werkzaam in het team. Samen met assistent accountant Marijn van der Weele en junior cliëntadviseurs Annegreet van der Maas en Robert van der Geer, gaan ze bijdragen aan de groei en uitbouw van Branchegroep Agri. 

De vijf nieuwe specialisten beschikken over jarenlange ervaring en expertise in de agrarische sector en zijn in staat om klanten op hoog niveau te adviseren en ondersteunen bij diverse vraagstukken. Zij werken nauw samen met het huidige team, bestaande uit Martijn van Vianen, accountant en landbouwkundig ingenieur, en manager belastingadviseur Lukas Coenraats.

 

Gerelateerde artikelen