Vermetten bundelt krachten in Tilburg en Waalwijk

Vermetten | accountants en adviseurs heeft twee nieuwe vestigingen aangesloten, namelijk ILC Groep / Het Rekenarsenaal en Hof Groep Accountants & Adviseurs.

Het accountancy- en advieskantoor heeft de krachten gebundeld met gerenommeerde accountantskantoren in Tilburg en Waalwijk.

Vermetten | accountants en adviseurs ondersteunt ondernemers en particulieren in de regio vanuit één van de kantoren in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Rijsbergen, Roosendaal en Tilburg (Ringbaan West). Het accountancy- en advieskantoor is per 1 januari 2018 de samenwerking aangegaan met twee accountantskantoren in Tilburg en Waalwijk. 

Dankzij de uitbreiding kan Vermetten | accountants en adviseurs haar dienstverlening in een groter regionaal gebied aanbieden. De dienstverlening blijft deskundig, daadkrachtig en doeltreffend – precies zoals klanten van Vermetten | accountants en adviseurs mogen verwachten.

Krachtenbundeling met ILC Groep / Het Rekenarsenaal
ILC Vermetten in Tilburg is ontstaan uit een fusie met ILC Groep / Het Rekenarsenaal, een gerenommeerd accountantskantoor met uiteenlopende diensten zoals accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, automatisering en online diensten. Per 1 januari 2018 zijn ILC Groep / Het Rekenarsenaal en Vermetten | accountants en adviseurs samengegaan om krachten te bundelen en ondernemers in de regio nóg beter te bedienen.

Fusie met Hof Groep Accountants & Adviseurs
Accountantskantoor Hof Groep Accountants & Adviseurs is vanaf 1 januari 2018 samengegaan met Vermetten | accountants en adviseurs onder de naam Hofgroep Vermetten. Dankzij de fusie kan het accountantskantoor opdrachtgevers beter bijstaan met raad en daad, bijvoorbeeld op het gebied van accountancy, bedrijfskundig advies, financiële en estate planning, fiscaliteit, juridische zaken, HRM en salarisadministratie. Hofgroep Vermetten heeft hierbij speciale aandacht voor veelbelovende, startende ondernemers met Het Ondernemershuis. Hofgroep Vermetten is gevestigd in Waalwijk, maar opereert ook vanuit Breda.

Gerelateerde artikelen