Value8 mogelijk met ander accountantskantoor in zee

Investeringsmaatschappij Value8 weet nog niet of het doorgaat met het huidige accountantskantoor Mazars. Andere kantoren worden benaderd om te bepalen of het wenselijk is om over te stappen van controlerend accountant.

Dit blijkt uit een aantal veelgestelde vragen en antwoorden die Value8 heeft gepubliceerd ten behoeve van de aandeelhoudersvergadering die woensdag werd gehouden. Eén van de vragen was waarom de benoeming van de accountant op de AVA-agenda ontbrak.

Value: “Zoals in het jaarverslag weergegeven is dit het laatste boekjaar dat de controle van de jaarrekening van Value8 kan geschieden door onze huidige controlerend accountant, de heer Galas. Wel is het mogelijk om nog 3 jaar bij het huidige accountantskantoor (Mazars) te blijven. Wij hebben besloten om in het kader van de accountantswissel andere accountantskantoren te benaderen om te bepalen of het wenselijk is over te stappen naar een ander accountantskantoor. Wij verwachten na de zomer een voorstel te kunnen doen aan de aandeelhoudersvergadering.”

Gerelateerde artikelen