Unit4 lanceert integrale vastgoedbeheersoftware

Unit4 heeft een end-to-end Enterprise Asset Management (EAM)-oplossing ontwikkeld die draait op het ERP-systeem Unit4 Business World. De vastgoedbeheersoftware verbindt het strategisch beheer en de planning aan de operationele werkzaamheden op locatie, zoals flexibele planning van inspectiemomenten, personeel en onderhoud.

Dankzij deze nieuwe software ter ondersteuning van het vastgoedbeheer werken organisaties met één compleet overzicht van hun middelen. Hierin staan de bezittingen van het bedrijf centraal: het dashboard geeft inzicht in vastgoed en andere middelen. Met deze kennis kunnen managers hun middelen beter beheren, reparatiekosten reduceren en het onderbreken van werkprocessen beperken tot een minimum.

Door de administratie rondom inspectiebeurten te automatiseren, worden ook deze kosten gereduceerd. Denk bijvoorbeeld aan digitale inspectieschema’s, checklists en onderhoudsaanvragen. Daarnaast verloopt het plannen van het onderhoud en inspecties efficiënter, van zowel onroerend goed als machines.

 

 

Gerelateerde artikelen