Tweede leergang MKB-kredietcoach voor accountants in september van start

De tweede leergang MKB-kredietcoach voor accountants gaat op 14 september 2015 van start. Tijdens deze leergang leren de deelnemers alles over ondernemerschap zoals het in kaart brengen van de ondernemer, het beïnvloeden van ondernemersgedrag, het opstellen en opwerken van een businessplan, de marketingaanpak en de begeleiding naar een succesvolle financieringsaanvraag.

Daarbij wordt ook stilgestaan bij de wijze waarop een accountantskantoor nieuwe diensten als ondernemers- en financieringsondersteuning succesvol in de markt kan zetten. De leergang sluit nauw aan bij de actualiteit, is interactief en praktijkgericht en wordt door diverse partijen in de financieringsketen waardevol gevonden. Om een goed zicht op de persoonlijke leerdoelen te krijgen maakt iedere deelnemer, voordat de leergang begint, een assessment waarbij er wordt ingegaan op specifieke leer- en aandachtspunten tijdens de leergang.

De tweede leergang wordt gehouden in Utrecht en is goed voor 100 PE-punten die worden gespreid over 2015 en 2016. Degenen die zich voor 1 juli 2015 inschrijven ontvangen een korting van 5% op de reguliere leergangprijs van € 6.250 (ex. btw).

De leergang is een co-productie van #Teachmeso, Entrepreneurscan, Full Finance, en MKB-kredietcoach. Een studiegids en een inschrijfformulier zijn verkrijgbaar via jurroen@cluitmans.nl.

Gerelateerde artikelen