Twee nieuwe partners versterken fiscale praktijk Baker Tilly Berk

Twee nieuwe fiscale partners komen de fiscale adviespraktijk van Baker Tilly Berk versterken. Voor het uitbouwen van de Zwolse fiscale praktijk is per 1 mei Luc Jacobs aangenomen. Marijn Verhagen wordt met ingang van 1 juni verantwoordelijk voor de fiscale praktijk op de vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Luc Jacobs (43) behaalde in 1995 zijn doctoraal fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte tot 2004 als belastingadviseur bij Loyens & Loeff in Rotterdam en drie jaar in Londen. Vervolgens maakte hij de overstap naar KPMG Meijburg & Co met als standplaats Zwolle waar hij vele nationale en internationale (familie)bedrijven adviseerde. Daarnaast heeft hij tijdens zijn loopbaan veel ondernemingen begeleid bij het Vpb-plichtig worden, zoals woningcorporaties, ondernemingen in de energiesector en overheidsbedrijven. 

Marijn Verhagen (33) studeerde fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en volgde aansluitend een topmaster op het gebied van het internationaal en Europees belastingrecht aan het European tax college. De afgelopen tien jaar werkte hij als belastingadviseur bij KPMG Meijburg & Co waar hij zowel nationale als internationale bedrijven adviseerde. Bij KPMG Meijburg & Co was Marijn onder meer verantwoordelijk voor de Afrika Desk en lid van de Oost Europa desk. Daarnaast is hij auteur/commentator bij Sdu uitgevers.

Gerelateerde artikelen