Thomson Reuters biedt on line opleiding met certificate voor Forensic Accounting

Thomson Reuters introduceert het 'Checkpoint Learning Forensic Accounting Certificate Program' voor CPA’s en andere financials, dat de gelegenheid biedt zich bij te scholen op terreinen als forensisch onderzoek, aanpalende processen en juridische aspecten.
Via CPEasy, onderdeel van de Checkpoint Learning portfolio van Thomson Reuters, krijgen bijscholers toegang tot de e-learnings, die focussen op forensic accounting, auditing for fraud prevention, detectie en hoe te handelen, steun bij het aanspannen van rechtszaken, onderzoekstechnieken, mediation en bronnen voor verdere verdieping.
 
Fraude is zo alomtegenwoordig, dat er een groeiende behoefte ontstaan is naar professionals die deze specialistische kennis hebben en kunnen toepassen, zegt  Ken Koskay, senior vice president van opleidingen bij de Tax & Accounting poot van Thomson Reuters.
 
Kandidaten die met succes de cursus volgen en slagen voor het examen krijgen een Checkpoint Learning Forensic Accounting Competency Certificate en PE-punten ter waarde van ongeveer 32  studiebelastingsuren in het Continuing Professional Education programma. De punten kunnen ook gebruikt worden om andere door AICPA erkende certificaten te behalen.
 
Gerelateerde artikelen