Thema bekend Accountancy Expo 2023

Het thema van Accountancy Expo 2023 is: ‘Secure your Business’.

Op 20 juni 2023 is alweer de 9e editie van de Accountancy Expo. We duiken ieder jaar in de meest actuele thema’s waar jij als accountant mee te maken hebt. In 2023 staat het in het teken van Secure your Business.

De ontwikkelingen gaan snel: de vraag waarom digitalisering belangrijk is voor de continuïteit van de organisatie is voor de meesten al een gepasseerd station. De vraag is nu: hoe pakken we digitalisering het beste aan? Tegelijkertijd liggen er nieuwe mogelijke uitdagingen op de loer: waar is toekomstig talent nog te krijgen, zijn alle gegevens van jouw klanten wel veilig en hoe verwerkt u de ESG-criteria in uw verslaglegging?

Accountancy Expo is het evenement voor de accountant waar we met meer dan 800 accountants, innovatieve partners en een mix van inspirerende sprekers binnen en buiten het vak; de nieuwste tools, innovaties en ontwikkelingen bespreken en tonen.

Enkele sprekers van de editie 2023 zijn:

Bart Bruin is een zeer ervaren forensisch accountant en tevens als docent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, opleiding Bachelor of Science in Accountancy. De onderzoeks- en advieswerkzaamheden van Bart beslaan het brede gebied van integriteit en veiligheid. Hij streeft naar de hoogst mogelijke professionaliteit in de onderzoeken. Kernbegrippen daarbij zijn voor hem kwaliteit, onafhankelijkheid, objectiviteit, effectiviteit en efficiency.

Jochem Nooyen is expert op het gebied van menselijk gedrag en illusionisme. Jochem geeft een bijzondere kijk op cybersecurity waardoor je je kan afvragen of onze hersenen ook een firewall nodig hebben die ons beschermt tegen inbrekers. Wat als onze hersenen worden gehackt?!

Maria Genova is journalist en schrijfster. Ze is een expert op het gebied van moeilijke digitale vraagstukken van deze tijd, zoals online privacy, fraude, security en gegevensbescherming. Ze is de schrijver van verschillende boeken over maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder 'Komt een vrouw bij de h@cker' en 'What the h@ck!'. Maria legt in haar fascinerende speeches uit hoe organisaties hun online veiligheid kunnen vergroten en welke kansen de digitale samenleving biedt.

Richard Knops is een gepassioneerd accountant en auteur van het boek 'Waarom Ben Ik Accountant'. Met zijn boek wil hij mensen binnen de accountancy aansporen om na te denken over hun innerlijke drijfveren en jongeren te inspireren voor de accountancy. Richard werkt als MKB accountant (sinds 2013) voor HLB Witlox van den Boomen en is hij vooral actief in de samenstel- en adviespraktijk. Verder is hij als NBA Ambassadeur actief om jongeren te inspireren voor het beroep.

Schrijf je hier alvast gratis in.