Verbeter jouw kantoorprestaties met slimme acties en marktinzichten

Het onderzoek van Simplicate, aanbieder van CRM- & Projectmanagement software, richt zich op de ontwikkelingen in de markt die impact hebben op de financiële bedrijfsvoering van kantoren in de accountancybranche.

Simplicate is exposant op Accountancy Expo 2023

43 procent van de kantoren in de accountancybranche besteedt dit jaar meer tijd aan het verbeteren van hun financiële resultaten. Bijna alle accountants- en administratiekantoren ervaren dat de krapte op de arbeidsmarkt hun groeimogelijkheden beperkt. Deze en andere ontwikkelingen worden momenteel onderzocht door Simplicate, een aanbieder van CRM- en projectmanagementsoftware.

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek?

Kom dan langs op 20 juni op de Accountancy Expo en krijg een eerste exclusieve blik op het Accountancy Industry Report. Het rapport staat vol met waardevolle inzichten en concrete adviezen om je kantoorprestaties te verbeteren .Tijdens de Expo zijn er mogelijkheden om over de uitdagingen van de accountancybranche in gesprek te gaan:

1. Doe de gratis Simplicate Healthcheck en ontdek hoe jouw kantoor presteert ten opzichte van de markt. Krijg inzicht en praktische tips hoe je hier op in kan spelen.

2. Maak kennis met ons team van experts en ontdek hoe accountantskantoren omgaan met de uitdagingen in de markt.

3. Kom naar de kennissessie met Gerard Loode, CFO van Simplicate. Om 14:00 uur deelt Gerard inzichten over trends & ontwikkelingen binnen de accountancybranche. Concrete tips om het volledige financiële potentieel te benutten van jouw organisatie en de belangrijkste KPI’s om de gezondheid van je kantoor te optimaliseren.

Zien we jou 20 juni op de Accountancy Expo in Barneveld?

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″]

Gerelateerde artikelen