Samenwerking 4CAA, Van Kessel Bedrijfsjuristen en Profisc

4CAA, Van Kessel Bedrijfsjuristen en Profisc zijn een strategische samenwerkingsovereenkomst met elkaar aangegaan. In het kader van deze samenwerking hebben de drie kantoren – die accountants-, administratie- en advieskantoren bedienen – hun vaktechnische kennis gebundeld. Onder het label ‘Profisc Plus’ bieden zij hun klanten een jaarabonnement aan voor vaktechnische ondersteuning op fiscaal gebied, dat naar behoefte kan worden uitgebreid met een juridische en/of een accountancymodule.

Zowel 4CAA, Van Kessel Bedrijfsjuristen als Profisc hebben accountants-, administratie- en advieskantoren als primaire doelgroep, die dagelijks met diverse vraagstukken bij hen aankloppen. De vraagstukken die 4CAA krijgt, beperken zich in veel gevallen niet tot pure accountancyvragen, maar bevatten vaak ook een fiscale en/of een juridische component. Bij Van Kessel Bedrijfsjuristen en Profisc speelt hetzelfde; ook zij krijgen vraagstukken waarbij kantoren een beroep doen op expertise die beide kantoren zelf onvoldoende in huis hebben. Stephan Burg: “Dankzij deze strategische samenwerking kunnen accountants-, administratie- en advieskantoren op abonnementsbasis snel en gemakkelijk vaktechnisch advies bij ons inwinnen (een kwartier per keer). Dat scheelt hun het nodige opzoek- en uitzoekwerk.”

Het nieuwe ‘Profisc Plus’-abonnement dat de kantoren hiervoor introduceren, is een uitbreiding op het reeds bestaande Profisc-abonnement (dat puur fiscale ondersteuning biedt). Accountants-, administratie- en advieskantoren die naast deze fiscale ondersteuning graag breder ondersteund willen worden, kunnen opteren voor de juridische en/of de accountancymodule. Deze constructie bestaat op dit moment nog niet elders in de markt. Abonnees op Profisc Plus wordt daarnaast de gelegenheid geboden om met korting deel te nemen aan vaktechnische bijeenkomsten die Profisc organiseert in samenwerking met Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs & Financieel Planners.

Profisc is een initiatief van Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs, dat accountants- en administratiekantoren algehele ondersteuning biedt op fiscaal vlak. 4CAA biedt kantoren consultancy-, compliance- en corporate finance diensten en adviseert o.a. over strategie, procesverbetering en bedrijfsvoering. Van Kessel Bedrijfsjuristen participeert vanuit een focus op arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Gerelateerde artikelen