Ruim een miljoen voor partners Deloitte UK

Alleen hier cashen de partners twee jaar op rij ruim een miljoen.

De Britse partners van Deloitte cashen voor het tweede jaar op rij meer dan een miljoen pond als partnerfee. Dit ondanks het feit dat de omzetgroei stagneert door krimpende adviesdiensten.

Gemiddeld kregen partners 1,01 miljoen pond per persoon. Dat is vijf procent minder dan het afgelopen jaar, maar er waren wel meer equity partners. Dit jaar wordt de winst verdeeld oer 749 van zulke partners die delen in de winst, tegen 714 vorig jaar. De pot met geld die te verdelen was, is dit jaar 756 miljoen.

Deloitte is het enige Big Four-kantoor in het UK dat de afgelopen twee boekjaren een gemiddelde partneruitkering van meer dan één miljoen rapporteerde. De omzet van het Britse kantoor van Deloitte, dat ook de Zwitserse activiteiten omvat, steeg met 2,4 procent tot 5,7 miljard pond. De groei viel terug met veertien procent, vooral door een lichte krimp in de adviesafdeling van het bedrijf. Die viel terug met één procent.

De accountancy draaide het best van alle takken van Deloitte’s UK. De omzet steeg met acht procent tot 941 miljoen pond.

Gerelateerde artikelen