RSM gaat samenwerking aan met Credion

RSM is een samenwerking aangegaan met kredietbemiddelaar Credion. Deze samenwerking biedt nieuwe financieringsmogelijkheden voor de MKB-klanten in Haarlem e.o.

Financieren via banken is de laatste jaren voor ondernemers een forse uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren een issue zal blijven. ‘Een flinke rem op het ondernemerschap’, aldus René van Bruggen, directeur RSM Bedrijfsfinancieringen B.V.

‘Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. RSM adviseerde haar klanten al op dit gebied, maar door de aansluiting bij Credion heeft RSM vanaf heden een groter netwerk van geldverstrekkers tot haar beschikking,’ geeft Van Bruggen aan.

Credion is een keten van inmiddels 47 over het land verspreide vestigingen, die contact hebben met  ruim 35 verschillende geldverstrekkers. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume is RSM in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren. ‘Vanuit RSM merken wij dat veel ondernemers behoefte hebben aan een helder en professioneel advies om hun financieringsdoelen te realiseren. Iemand die hen begrijpt en alternatieve financieringsmogelijkheden kan bieden naast die van de reguliere banken,’ aldus Van Bruggen.

René van Bruggen zal tezamen met een team van vierfinancieringsspecialisten de ondernemers in Haarlem e.o. voorzien van financieringsadvies.

Gerelateerde artikelen