Rien Hommes nieuwe partner RSM Nederland Risk Management Services

Per 1 maart 2016 treedt Rien Hommes RE RA als partner toe tot RSM Nederland Risk Management Services. Door de komst van Hommes wordt ingespeeld op de sterk toenemende vraag naar risicomanagement en IT-georiënteerde adviezen van grote en middelgrote organisaties.

Mathijs Mennen, bestuurslid van RSM Nederland: “We zijn zeer verheugd met de komst van Rien. Met de ervaring, kennis en praktijk die Rien inbrengt, krijgt onze Risk Management-praktijk een flinke boost.” De samenwerking leidt onder andere tot een verbreding van de dienstverlening, maar ook een versterking van de basis.

Rien Hommes

Dat Hommes toetreedt tot RSM Nederland Risk Management Services, is volgens Mennen een logische keuze. “Hij kent de praktijk als geen ander.” Daarmee doelt Mennen op de carrière van Hommes, die zich 23 jaar lang bij Deloitte heeft afgespeeld. “Hier was hij partner van oorspronkelijk Deloitte Accountants en later lead partner van Deloitte Risk Services in het zuiden.” Sinds 2014 heeft Hommes een eigen kantoor, genaamd At Risk Advies. De praktijk van At Risk Advies wordt geïntegreerd in RSM Nederland Risk Management Services.

Hommes: “Wereldwijd hebben alle RSM-organisaties, per 26 oktober 2015, hun krachten gebundeld en opereren onder één gemeenschappelijke RSM-vlag. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal brengt dit veel mogelijkheden met zich mee voor de Risk Management-praktijk. We zetten samen onze schouders eronder om de cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen.”

De dienstverlening van RSM Nederland Risk Management Services richt zich op de grote en middelgrote bedrijven en instellingen en betreft zowel assurance- als adviesdiensten. Vraagstukken op het gebied van security, cloud services, managementinformatie en data analytics worden vanuit een expertteam beantwoord. De Risk Management-groep voert naast adviesdiensten ook IT-audits uit op het gebied van security en privacy, data conversie en applicatiesoftware.

___________________________________________________________________________________________________

 

Voorkom verrassingen met Enterprise Risk Management

Wilt u het gevoerde beleid inzake risicomanagement beter verantwoorden? Wilt u aan de toegenomen regelgeving blijven voldoen? Wilt u systematisch onaangename verrassingen voorkomen? Dan is de tweedaagse cursus Enterprise Risk Management voor u onmisbaar. Meld u direct aan.

___________________________________________________________________________________________________ 

Gerelateerde artikelen