Reaal sluit mantelovereenkomst met SRA

AOV-verzekeraar biedt premiekorting en preventieservice voor accountants, fiscalisten en belastingadviseurs.

Reaal heeft vandaag een mantelovereenkomst gesloten met SRA, de grootste vereniging van accountantskantoren. De overeenkomst biedt accountants, fiscalisten en belastingadviseurs van SRA de mogelijkheid om zich te verzekeren tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid tegen een aantrekkelijke premie. Daarnaast biedt Reaal via haar preventieservice Lijfwacht extra diensten die zijn afgestemd op de thema’s die bij deze doelgroep leven.

Als mantelpartner biedt Reaal de SRA-leden een korting op de premie van een UNIM of UNIM Plus arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daarnaast kan de doelgroep zonder extra kosten gebruik maken van de Reaal Lijfwacht preventieservice. De preventie­service helpt klanten om gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk te blijven. Of hulp om de onderneming verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld begeleiding en coaching bij het werk of het verbeteren van de gezondheid.

Begeleiding goede werkbalans
Marc Johnston, controller bij SRA: “Dit samenwerkingsverband sluit optimaal aan bij de dienstverlening van SRA dat gericht is op het bieden van ondersteuning bij hun bedrijfsvoering. SRA-leden hebben hiermee toegang tot een verzekering die voldoet aan de wensen en behoeften van accountantskantoren.”

Pim Hafkenscheid, directeur AOV bij Reaal is trots op de samenwerking met SRA: "De overeenkomst past bij onze ambitie om ondernemers te begeleiden bij een goede werkbalans en bij het behouden van hun goede gezondheid. Samen met SRA kunnen we accountants een AOV tegen een aantrekkelijke premie aanbieden en hen tegelijkertijd ondersteunen bij hun gezondheid én onderneming door gespecialiseerde bureaus."

Onderzoek mentale belastbaarheid
Naast de aantrekkelijke premiekorting en preventieservice start Reaal Lijfwacht in samenwerking met coachingspartner Resilians een onderzoek naar de mentale belastbaarheid van deze beroepsgroep. Met de uitkomsten kan Reaal haar Lijfwacht -preventieservice verder aanscherpen en handvaten bieden om gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk te blijven en zo arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Gerelateerde artikelen