PwC gaat in ethiek, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

PwC maakt een nieuw strategisch partnerschap bekend waarmee het kantoor zowel intern als bij de cliënten cultuur, geweten, leiderschap en governance hoopt te versterken.
Het Big Four kantoor knoopt een ‘op de lange termijn gerichte strategische samenwerking’ aan met bedrijfsethiek- en corporate-compliance-consultant LRN. Daarmee wil PwC wereldwijd zijn commitment aan ethisch zakendoen, een gezonde bedrijfscultuur en good governace onderstrepen en versterken.
 
 “Samen zullen we innovatieve oplossingen bedenken qua governance, cultuur en leadership; in domeinen als strategie-ontwikkeling, talentmanagement, forensisch onderzoek, enterprise risk management en M&A,” aldus PwC. “En natuurlijk zullen we dezelfde rollen vervullen voor onze klanten!”
 
Als klant van LRN voegt PwC zich in een rij illustere organisaties, zoals de NFL, Pfizer, en Dell,  die alle baat menen te hebben bij de ethiek-bevorderende dienstverlening door de consultant.
 
PwC International chairman  Dennis Nally zegt dat het PwC’s  missie is, “vertrouwen van en in de maatschappij te creëren, en daarbij ook oplossingen te vinden voor belangwekkende problemen waar de maatschappij voor staat”. 
 
Deze alliantie doet denken aan de recente overname door KPMG van specialist performance consulting firm The Performance Clinic.
 
Gerelateerde artikelen