PwC benoemt Global Financial Crime Leader

PwC kondigt vandaag aan dat David Grace benoemd is als Global Financial Crime Leader bij PricewaterhouseCoopers International Limited.
Financial Crime is wereldwijd een groeiend probleem, en daarmee een groeiende zorg voor alle financiële instellingen.
Het identificeren en voorkomen van fraude en diefstal, door of via de financiële functie, is een van de top-prioriteiten geworden, met een impact die verder gaat dan alleen geldelijke kosten, maar ook reputaties en merken vernietigt. Geen wonder dat zowel toezichthouders als OM en politie hun uiterste best doen om te verzekeren dat de financiële sector zich houdt aan standaarden, wet- en regelgeving. 
 
David Grace was Senior Partner en lid van PwC’s Global Financial Services Leadership and Executive Teams. Hij gaat leiding geven aan een mondiaal netwerk van meer dan 1800 forensische specialisten in 85 landen. 
Het Global Financial Crime team van PwC is gespecialiseerd in het tegengaan van witwaspraktijken, omkoping, corruptie, sanctie-ontduiking en Cybercrime; het ontwikkelt en gebruikt de meest geavanceerde technologie om transacties te monitoren, betere procedures te implementeren en effectief te reageren op incidenten, mochten zich die toch voordoen.
 
Gerelateerde artikelen