Prijs voor Van Rozendaal (Sligro)

Huub van Rozendaal RA, sinds 1991 CFO bij Sligro Food Group, heeft een zogenaamde lifetime achievement award ontvangen uit handen van de Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR).
De NEVIR reikte gisteravond de Dutch IR Awards 2014 uit, beloningen voor ondernemingen en professionals die uitblinken in het onderhouden van hun relaties met beleggers en analisten.
Tijdens de achtste editie van dit event werd voor  het eerst een zogenaamde lifetime achievement award uitgereikt. Winnaar was Huub van Rozendaal, cfo van Sligro. De prijs wordt volgens de organisatie uitgereikt aan iemand die heeft laten zien investor relations hoog in het vaandel te hebben, die wordt gewaardeerd door de stakeholders en de prijs met regelmaat eerder heeft gewonnen.
De van huis uit register accountant Van Rozendaal was eerder vijf jaar directielid van NWM De Kruithoorn, een productiebedrijf in de defensie industrie en dochteronderneming van het Rheinmetall-concern. 
Van Rozendaal begon zijn loopbaan bij Ernst & Young en later KPMG, waar actief was als assistent accountant en senior accountant.
In 2006 ontving Huub van Rozendaal van IR Magazine te Londen de prijs ‘Best investor relations by a CFO – European small or mid-cap’.
 
Per 1 mei 2015 gaat Huub van Rozendaal met pensioen.

Gerelateerde artikelen