Piet Vandendriessche nieuwe CEO Deloitte België

Piet Vandendriessche is benoemd tot de nieuwe CEO van Deloitte België. Hij volgt Rik Vanpeteghem op, die na acht jaar CEO-schap een nieuwe rol zal vervullen binnen Deloitte als regionaal Managing Director EMEA en als lid van het wereldwijde Executive Committee.

Vandendriessche startte zijn carrière bij Arthur Andersen in 1988. Hij specialiseerde zich in internationale tax met een sterke focus op indirecte tax. Piet Vandendriessche was lid van de VAT-expertgroep bij de Europese Commissie. Hij is sinds 2008 Managing Partner van Deloitte Tax en Legal België, een praktijk die groeide tot 50 partners en 700 medewerkers. Voorheen was hij vijf jaar lang Global Managing Director Indirect Tax, DTTL. Vandendriessche is lector aan de KU Leuven. Van 2013 tot 2015 was hij ook EMEA Regional Tax en Legal Managing Director.

Als CEO staat Vandendriessche  aan het hoofd van het uitvoerend comité van Deloitte Belgium. Hij zet de strategische lijnen uit voor het bedrijf en haar 3200 werknemers en is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur. Hij is ook bestuurslid bij DTTL Global en de Deloitte EMEA Council.

Gerelateerde artikelen