Overname voor Helmondse Smits + Prick Accountants

Belastingadviseurs uit Helmond versterkt zijn positie in het Helmondse MKB-segment.

Smits + Prick Accountants | Belastingadviseurs uit Helmond neemt per 1 mei 2019, Puts Accountants uit Helmond over. Mede-eigenaar Koen Smits AA: “Hierdoor ontstaat een solide team met 12 collega’s. Op deze manier kunnen we de continuïteit van de dienstverlening nog beter waarborgen. Het is voor ons een logische keuze, qua omvang van het kantoor in combinatie met de klantenportefeuille. De klanten van Henk Puts zijn een professioneel kantoor in een informele omgeving gewend. Iets wat zeker niet zal veranderen”. 

Drs. Ellen Prick RB vult aan: “Toen we 6 jaar geleden met S+P begonnen hebben we ons als doel gesteld om een relevante speler voor het Helmondse MKB te worden. Dit is met deze overname een stuk dichterbij gekomen.” 

Goede overgang
Henk Puts RA draagt na 30 jaar zijn praktijk over, maar zal de komende tijd nog zorgdragen voor een goede overgang voordat hij van zijn pensioen gaan genieten. Ook voor Henk Puts is Smits + Prick een logische partij: ”We kennen elkaar al uit de markt en de gesprekken verliepen in goede harmonie. Ik had direct het gevoel dat mijn huidige klanten en personeel zich bij dit kantoor thuis zullen voelen.”

De activiteiten zullen op 1 mei worden samengevoegd op de locatie van Smits + Prick Accountants | Belastingadviseurs aan de Schootense Dreef te Helmond. 

Gerelateerde artikelen