Doorontwikkeling opleidingsinstituut accountants

Sijthoff Accountants Academy

NBA Opleidingen gaat per 1 juli Sijthoff Accountants Academy heten. Dat heeft eigenaar Sijthoff Media bekend gemaakt. Het opleidingsinstituut voor accountants kwam enkele jaren geleden in handen van Sijthoff Media. De naamsverandering is het gevolg van de scheiding tussen de branchekoepel en de opleidingen.

Kwaliteit en Actualiteit

Sijthoff Accountants Academy blijft zich richten op hoogwaardige en actuele opleidingen, trainingen en evenementen voor professionals. Door de nauwe samenwerking met de beroepsorganisatie NBA blijven deelnemers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast biedt Sijthoff Media ook opleidingen aan voor hoger financieel management en financieel bestuurders.

Samen Sterker

“We geloven dat we met Sijthoff Accountants Academy een blijvende bijdrage leveren aan de toekomst van het accountantsberoep in Nederland,” zegt Nathalie Lusink, directeur van Sijthoff Educatie. “De naamswijziging van NBA opleidingen naar Sijthoff Acountants Academy versterkt onze band met Sijthoff Media en stelt ons in staat om onze klanten beter te ondersteunen.”

Lees meer

Over Sijthoff Accountants Academy

Sijthoff Accountants Academy is de opleidingspartner voor accountants en finance professionals in Nederland, voortkomend uit NBA Opleidingen. Met een breed scala aan PE-gerichte opleidingen, trainingen en evenementen, helpt de Academy professionals hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en hun carrière te versterken.

Breder Opleidingsaanbod
“Sijthoff Media biedt via merken als Alex van Groningen, Amsterdam Institute of Finance en HR Academy een breed scala aan opleidingen voor professionals in finance en HR,” aldus Willem Sijthoff. “Jaarlijks begeleiden we meer dan 5.000 professionals met ruim 300 programma’s.”

Over Sijthoff Media

Sijthoff Media biedt als toonaangevende mediagroep naast opleidingen, hoogwaardige content en data-gedreven inzichten. De onafhankelijke redacties en gespecialiseerde communities van Sijthoff Media informeren en verbinden maandelijks 3,5 miljoen professionals en boardroom members in diverse sectoren, waaronder marketing & communicatie, IT, tech, finance, HR, M&A en de overheid. Onder de bekende mediamerken vallen gerenommeerde namen zoals Adformatie, Business Insider Nederland, Binnenlands Bestuur, CFO, CHRO, M&A en HR Praktijk. Met toegang tot een uniek netwerk en de hoogste kwaliteit in content, opleiding en evenementen, is Sijthoff Media de partner bij uitstek voor professionals die vooruit willen.

 

Gerelateerde artikelen