Oosterhoutse accountantskantoren FL!NK en MOS bundelen krachten

FL!NK Accountants & Fiscalisten en MOS Accountants & Adviseurs fuseren per 1 januari 2020.

De twee Oosterhoutse kantoren bundelen vanaf heden al hun krachten en gaan in het nieuwe jaar samen verder onder de naam MOS Accountants & Adviseurs. Hiermee spelen de twee kantoren in op de marktontwikkelingen waarin snelheid, beschikbaarheid van informatie, kennis en digitalisering steeds belangrijker worden.

Veel raakvlakken en gemeenschappelijke visie 
Het besluit van de directies om de krachten te bundelen komt voort uit diverse gesprekken. Het werd duidelijk dat beide kantoren veel raakvlakken hebben en een gemeenschappelijke visie hebben op de toekomstige accountancy met een bijpassende klantbediening. Een toekomst waarin IT, data, klantgerichtheid en financiën hand in hand gaan om klanten meer tijd te geven voor ondernemen. 

Inspelen op maatwerk en klantwensen
Met de fusie is MOS Accountants & Adviseurs klaar voor de toekomst en speelt zo nog beter in op de klantwensen en maatwerkvraagstukken. Dit komt onder meer tot uiting in een groot assortiment aan digitale, geavanceerde toepassingen. Het nieuwe team van MOS Accountants & Adviseurs heeft samen meer kennis en capaciteit ter beschikking om klanten op de vertrouwde, persoonlijke wijze te blijven bedienen.

Verschuivingen in de maatschap en directie
In deze voorwaartse stap maakt een van de twee directieleden van FL!NK Accountants & Fiscalisten een andere keuze. Per 1 januari 2020 gaat Rolf Mannaerts startups en scale-ups begeleiden en ondersteunen die opereren op het snijvlak van innovatie en IT. Hij zet zich tot het einde van dit kalenderjaar actief in voor klanten en het kantoor van FL!NK Accountants & Fiscalisten. Hij blijft vervolgens als ambassadeur betrokken bij het nieuwe kantoor. Ralph van den Dungen treedt per 1 januari 2020 toe tot de maatschap van MOS Accountants & Adviseurs en het huidige directieteam.

[avg-advertorial slug=”succesvol-een-bedrijf-verkopen”] 

Gerelateerde artikelen