Omzet Nexia International groeit vijf procent

De omzet van Nexia International is het afgelopen boekjaar gestegen met vijf procent. De stijging is volgens Nexia voornamelijk te danken aan organische groei.
Met de groei komt de omzet van Nexia, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, net boven de drie miljard euro. Deze groei is volgens Nexia voornamelijk toe te schrijven aan de organische groei van Nexia in hetzelfde boekjaar. Dat meldt de website Accountancy Live.
Wereldwijd
De omzetcijfers van het netwerk groeiden het sterkst in de regio Midden-Oosten/Afrika. De omzet steeg daar met 45 procent. De omzetcijfers in Latijns-Amerika groeiden met vijftien procent. Tot slot rapporteerde Nexia ook in India, Japan en Korea een sterke omzetgroei.
Nexia Nederland
In Nederlandse hebben vijf bedrijven zich aangesloten bij het netwerk van Nexia. Deze bedrijven – Horlings, Koenen en Co, KroeseWevers, FSV en FACET – hebben zich gegroepeerd in Nexia Nederland, een samenwerkingsverband met veertien vestigingen verspreid over Nederland. Binnen de organisatie werken de aangesloten bedrijven samen op nationaal niveau.
Gerelateerde artikelen