Nieuwe dienst: financial wellness voor werknemers van cliënten

Ernst & Young LLP komt met eFinancial Wellness, een service speciaal voor werknemers van MKB-organisaties.
Waarom zou je als werkgever je medewerkers niet helpen met advies rond hun eigen financiële situatie, en hen helpen bij hun eigen financiële planning? Daar wordt iedereen beter van!
 
Als cliënt van EY in de VS kun je deze nieuwe verantwoordelijkheid uitbesteden aan het Big Four kantoor, dat daarmee een nieuwe dienst toevoegt aan de portfolio.
Met eFinancial Wellness krijgt de medewerker een persoonlijke Financial Wellness Assessment. Op basis van de resultaten daarvan wordt een ‘baseline’ beschreven voor de financiële wellness van de medewerker en ontvangt deze een persoonlijk advies over te ondernemen stappen om die wellness te verbeteren. En indien nodig ontvangt de man of vrouw bovendien een opleiding en trainingsprogramma, dat past bij diens omstandigheden. Elk kwartaal wordt het persoonlijk advies ‘ververst’. 
 
Zeker in deze barre tijden, waarin pensioenrechten vervliegen en veel starters met studieschulden veel moeite hebben om voor zichzelf een verantwoord financieel regime op te stellen en te sparen, is zo’n ‘financial wellness’ dienst een van de beste secundaire arbeidsvoorwaarden die je een gewaardeerde medewerker kunt bieden!
 
Zie voor verkoopargumenten voor zo’n dienst ook ‘Employees Benefit from Financial Planning Advice‘!
 
Gerelateerde artikelen