Nieuwe bestuurders bij 216 Accountants

Markt accountancy

Per 1 juli zullen Vincent de Jong en Hüseyin Göksu het nieuwe bestuur van 216 Accountants gaan vormen. Zij zullen Richard Smid en Jeroen van der Krabben opvolgen. Vincent is als fiscalist werkzaam voor 216 en Hüseyin is accountant voor 216 en vestigingsleider in Breda. Beide heren zullen de toekomstplannen van 216 Accountants vorm gaan geven.

Vincent de Jong werkt sinds 2018 bij 216 waar hij mede verantwoordelijk is voor de landelijke en regionale fiscale praktijk. Hij studeerde Fiscaal recht en heeft de opleiding Register Belastingadviseurs afgerond. Vincent is zijn carrière gestart bij PwC en Deloitte en is daarna bij KroeseWevers en Stratax aan de slag gegaan waar hij adviseerde aan cliënten op de nationale markt en M&A trajecten.

Hüseyin Göksu is accountant en vestigingsleider bij 216 Accountants in Breda en landelijk kwaliteitsmanager voor 216. Hüseyin studeerde Bedrijfseconomie. Hij werkte sinds 2013 bij KPMG Nederland dat in 2015 overging in 216 Accountants. Hij was ook enkele jaren credits coach bij Credits Micro Financiering Nederland.

Gerelateerde artikelen