NBA organiseert weer fysieke diploma-uitreikingen

Na ruim anderhalf jaar online afnemen van de beroepseed bij nieuwe accountants, organiseerde de NBA op 5 november voor het eerst weer een fysieke diploma-uitreiking.

Hoewel de besmettingscijfers weer manen tot voorzichtigheid en de gevolgen van eventuele nieuwe maatregelen nog niet duidelijk zijn, hoopt de NBA vanaf nu weer regelmatig fysieke diploma-uitreikingen te kunnen organiseren vanuit het kantoor van de beroepsorganisatie in Amsterdam.

Op 5 november waren er achttien afgestudeerde accountants bij de diploma-uitreiking aanwezig. Voor toegang was een QR-check nodig, waarna de Limpergzaal als vanouds de plek was voor de feestelijke plechtigheid.

Alle deelnemers ontvingen de tekst van de beroepseed in de vorm van een oorkonde. Ook kreeg een deel tijdens de bijeenkomst hun getuigschrift overhandigd; anderen hadden dat al via de post ontvangen. 

Zeventien afgestudeerden legden ter plekke ook de beroepseed af; één had dat al eerder gedaan bij het afronden van de AA-opleiding.

Het was een hybride diploma-uitreiking, die via Zoom ook de mogelijkheid bood voor familie en vrienden om live mee te kijken tijdens het afleggen van de eed en de ontvangst van oorkonde en/of getuigschrift.

 

 

Gerelateerde artikelen