Mth accountants en adviesgroep LOS bundelen krachten

In een snel veranderende markt hebben Mth accountants & adviseurs en Accountants en Adviesgroep LOS in Amersfoort elkaar gevonden op het gebied van innovatie en stijl van dienstverlening.

“Een jaarrekening is geen unique selling point meer. Cliënten verwachten veel meer van ons. Complete ontzorging van de cliënten zit in onze genen”, aldus Sacha Hollestelle van LOS.  

Bertjan Ruijter van Mth licht de krachtenbundeling toe: ‘’Het is de missie van Mth om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Dit doen wij door ondernemend Nederland en onze medewerkers te ondersteunen met hoogwaardige kennis en betekenisvolle relaties. Met de aansluiting van het innovatieve team van LOS kunnen we deze missie nog beter waarmaken. Samen kunnen wij onder de gezamenlijke merknaam van Mth hét klankbord van de regio Amersfoort zijn.’’ 

Talent in de stad
Mth is een plek waar talent zich kan ontwikkelen en waar de huidige en toekomstige medewerkers van Mth in vertrouwen en openheid hun persoonlijke ambities kunnen waarmaken. Bij deze ambities hoort ook een inspirerende werkomgeving in de stad Amersfoort. Na de samenvoeging in Hoevelaken per 1 januari 2019 zal het nieuwe team dan ook snel op zoek gaan naar een geschikte locatie in de stad. 
 
De klant en kwaliteit centraal 
Mth en LOS benaderen hun cliënten op identieke wijze. Ben Heimensen, partner bij LOS: “In het contact met Mth hebben we ervaren dat zij dezelfde visie en focus op klant en kwaliteit hebben. Het iedere dag zorgen voor het beste service level is onze gezamenlijke drive. We hebben er veel zin in!’’

Na de samenvoeging heeft Mth accountants & adviseurs in totaal 430 medewerkers. De totale omzet van Mth zal door de samenvoeging 43 miljoen euro bedragen. Olaf ten Hoopen, bestuursvoorzitter van Mth, is enthousiast: ‘’Vanaf 1 januari 2019 zijn we met 100 collega’s actief in regio Amersfoort. Een geweldig team dat alles in huis heeft om ondernemers optimaal te ondersteunen. Een kadootje voor de stad.”

Lees ook: ‘Voorlichting bij mkb-overnames ontbreekt vaak’

Gerelateerde artikelen