Marieke Bakker en Gert-Wim van de Meent treden toe tot Dagelijks Bestuur Loyens & Loeff

Ook advocaten verbreden de dienstverlening!
Loyens & Loeff, advocaten, belastingadviseurs en notarissen, kondigt aan dat de partners hebben ingestemd met de benoeming van Marieke Bakker en Gert-Wim van de Meent tot lid van het Dagelijks Bestuur voor een termijn van twee jaar. 
Met het nieuwe Dagelijks Bestuur zal de focus van Loyens en Loeff de komende jaren nog sterker gaan liggen op de uitbouw van hun geïntegreerde dienstverlening van advocaten, belastingadviseurs en notarissen, volgens Marieke Bakker "de kracht van Loyens & Loeff. We zien dat door technologische ontwikkelingen de wereld van onze cliënten in steeds sneller tempo verandert. Daarom zullen we ons steeds sterker met onze cliënten moeten verbinden, om deze veranderingen echt te begrijpen en onderscheidende oplossingen aan te kunnen bieden.” 
 
  
Marieke Bakker (1974) is belastingadviseur en gaf de afgelopen vier jaar leiding aan het L&L kantoor in Zürich. Ze doceerde aan de universiteiten in Zürich en Lausanne en was docent op het gebied van fusies en splitsingen voor de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
Gert-Wim van de Meent (1964) leidde de afgelopen jaren de praktijkgroep Mededinging & Overheid en het sectorteam Healthcare. Hij is daarnaast als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.
 
Loyens & Loeff N.V. heeft een eenlaags bestuursmodel (one-tier board), bestaande uit uitvoerende en niet-uitvoerende bestuurders.
Gerelateerde artikelen