Manifesto, Vanenburg en Yuki werken aan real time scorebord voor MKB-ondernemers

Manifesto, de nieuwe landelijke keten van Business Coaching en Personal Accountants, heeft de afgelopen tijd samen met Vanenburg Software en het Yuki boekhoudplatform gewerkt aan een real time scorebord voor MKB-ondernemers.

De komende tijd gaat de groep launching customers van Manifesto, deze eerste ruwe versie testen. Maar ook wordt er een oproep gedaan aan MKB-ondernemers in het hele land om mee te testen. Begin december moet er een werkende bèta-versie zijn.

Het persoonlijke scorebord monitort de ondernemer en de onderneming straks op zowel zachte als harde aspecten. ‘Is simpel en intuïtief. Zonder boekhoudkundige kennis kunnen ondernemers in één oogopslag zien, hoe hun persoonlijke ontwikkeling verloopt, het bedrijf ervoor staat, de benchmark presteert en hoe maatschappelijk relevant zij ondernemen. In de loop van de tijd zullen steeds meer parameters aan het scorebord worden toegevoegd, zodat het steeds persoonlijker wordt. Steeds meer op de individuele ondernemer en zijn of haar onderneming toegespitst,’ aldus de ontwikkelaars van het scorebord.

Klanten van Manifesto sturen straks al hun facturen, bonnetjes e.d. online op naar een centrale administratiefabriek. Die verzorgt de boekingen en produceert een deel van de cijfers voor het scorebord. Aan de hand van de resultaten worden de klanten regelmatig gecoacht op doelen die zij samen met hun coach-accountant geformuleerd hebben.

Gerelateerde artikelen