Make Life Easier in de cloud met MLE 365

Make Life Easier (MLE) lanceert een online versie van haar geïntegreerde controle- en samenstelsoftware. Met MLE 365 kunnen accountants nu online de jaarrekeningen van hun klanten controleren of samenstellen. MLE biedt hiermee een oplossing voor accountantskantoren die in de cloud willen werken.

Zowel MLE controle als MLE samenstel is beschikbaar in de cloud. Hoe veilig is dat? Directeur Johan Wildenbeest legt uit: ‘MLE 365 draait op het Azure-platform van Microsoft, dat voldoet aan zeer hoge veiligheidseisen. De programma’s en gegevens worden opgeslagen op een cloudserver in Nederland, met een versleutelde back-up elders in Europa. Het verkeer in de MLE-cloudomgeving wordt permanent gemonitord, waardoor mogelijke incidenten direct worden gedetecteerd en opgelost. Met MLE 365 kun je dus veilig werken, waar en wanneer je maar wilt.’

Net als met de traditionele MLE-software kan men ook met MLE 365 snel aan de slag. Met de online instructies is het mogelijk om binnen één dag operationeel te zijn. Voor vragen kan de gebruiker terecht bij de Nederlandse helpdesk via telefoon, mail of chat.

Gerelateerde artikelen