Lavide Holding NV kan verder

Het beursgenoteerde investeringsfonds Lavide Holding (vml. Qurius) kan binnenkort weer de zoektocht vervolgen naar een controlerend accountant.

Lees ook: Wie controleert nog de kleine beursbedrijven?

Een boekenonderzoek, dat de belastingdienst heeft uitgevoerd naar de herkomst van het bezit en de fiscale geschiedenis van CEO Salar Azimi, heeft uitgewezen dat zijn middelen geen illegale herkomst hebben en dat er geen belasting is ontdoken. Dat meldt Lavida Holding op hun website. 

Een gerenommeerd accountantskantoor heeft deze conclusie bevestigd. Daarmee kan een vervolg worden gegeven aan de inbreng van een deel van zijn bezittingen in het beursfonds van Lavide. 

Dat betekent ook dat weer verder kan worden gewerkt aan het informatie memorandum, waarin de bevindingen van het genoemde onderzoek een plek zullen krijgen. Zodra dit voltooid is, kan het zoeken naar een controlerend accountant worden hervat. Beoogd wordt om het informatie-memorandum voor te kunnen leggen aan de aandeelhouders tijdens de aandeelhoudersvergadering van 2020, die naar verwachting in de maand juni gepland kan worden.

Gerelateerde artikelen