KPMG uitgeroepen uit beste adviseur Microsoft Dynamics 365

KPMG is door het onafhankelijke internationale onderzoeksbureau Forrester uitgeroepen tot één van de meest vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van Microsoft Dynamics 365 producten en diensten. 

KPMG krijgt de hoge waardering van Forrester omdat het zich vanaf het begin heeft gericht op schaalvergroting. “In eerste instantie door de overnames van CrimsonWing in 2014 en Hands-On Systems in 2015.” 

Met de overname van CrimsonWing verwierf KPMG een belangrijke positie op de Nederlandse markt voor Microsoft Dynamics implementatie partners. “Vervolgens heeft KPMG zowel op landelijk als regionaal niveau de organisatie zo ingericht dat tegemoet wordt gekomen aan de voorwaarden om wereldwijde transformatie van organisaties te bereiken”, zo schrijven de onderzoekers in hun ‘Forrester Wave’ publicatie. “Hiermee onderscheidt KPMG zich van de andere Big Four-kantoren.”
 
Vermogen om digitale transformatie te realiseren
Forrester beoordeelt de dienstverleners onder meer op hun vermogen het Dynamics platform zo in te zetten dat digitale transformatie wordt gerealiseerd, hun afstemming op de strategische richting van Microsoft en hun vermogen om de onveranderde vraag vanuit de Microsoft services markt in te vullen. 

“Het ontwikkelen en opleveren van projecten gericht op digitale transformatie is de belangrijkste focus van onze samenwerking met Microsoft”, zegt Arjan Vreeke, partner bij KPMG en in Nederland verantwoordelijk voor de Microsoft dienstverlening. Vreeke: “De nationale praktijken van KPMG helpen wereldwijd meer dan vierhonderd bedrijven met slimme, schaalbare oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365. Hierbij houden wij ons niet alleen met het implementeren van de technologie, het gaat vooral ook om het opbouwen van een vertrouwensrelatie, met als resultaat een duurzame transformatie van de bedrijfsvoering bij onze klanten.”

Gerelateerde artikelen