Koenen en Co breidt uit naar Helmond

Koenen en Co, op dit moment alleen nog gevestigd in Limburg, opent een nieuwe vestiging in Helmond.

Koenen en Co Accountants en Adviseurs is een bekend kantoor onder het MKB in Zuid-Nederland. Met een team van meer dan 250 specialisten staat het kantoor ondernemers bij met diensten op het gebied van onder andere accountancy, fiscaal en financieel advies, begeleiding bij koop- en verkooptrajecten en IT-advies rondom administratie en bedrijfsinrichting. Koenen en Co onderscheidt zich door er te zijn voordat klanten hen nodig hebben. 

Het kantoor is gevestigd in Maastricht, Roermond en Venlo. Vanaf september opent Koenen en Co ook een vestiging in Helmond. De aanleiding voor het openen van dit nieuwe kantoor is de enorme en prachtige bedrijvigheid in de regio Helmond, gecombineerd met de groeiambities van Koenen en Co. 

Partner Bart Kranen licht toe: “Met het openen van de nieuwe vestiging kunnen we ons netwerk van klanten en personeelsleden uitbreiden, waardoor we onze hoogwaardige service kunnen (blijven) leveren aan onze klanten. Ook hier in de regio. Bovendien sluit het naadloos aan bij onze ambities om te groeien.”

Doel
Doel is om potentiële klanten in de regio Helmond kennis te laten maken met de unieke formule van Koenen en Co. Zoals gezegd onderscheidt Koenen en Co zich door er te zijn voordat klanten hen nodig hebben. Dat houdt in dat zij klanten helpen te focussen op wat er echt toe doet, vooraf tijdig zaken signaleren en proactief meedenken om de onderneming van klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Niet alleen door het juiste advies en goede begeleiding, maar ook door de laatste technologische ontwikkelingen. Zo kunnen klanten zich volledig richten op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Koenen en Co Helmond opent vanaf september aan de Schootense Dreef 22, 5708 HZ in Helmond.

Gerelateerde artikelen