Joyce Berger RA nieuwe manager Financiën en Inkoop MST

Joyce Berger RA wordt per 15 oktober benoemd tot manager Financiën en Inkoop bij het Medisch Spectrum Twente (MST).

Berger is momenteel directeur Financiën en Economische Zaken bij de Universiteit Twente. Sinds 1 januari 2004 is Berger werkzaam op de UT. Zij startte als intern accountant op de afdeling Operational Audit. Na een aantal jaren een leidinggevende functie te hebben vervuld is zij vanaf medio 2009 benoemd tot directeur FEZ. Vanuit die rol heeft ze ingezet op de verdere ontwikkeling van de planning en control cyclus van de UT. Ook heeft Berger de Finance Academy UT opgericht.  Daar heeft ze enerzijds nadrukkelijk ingezet op de samenwerking tussen de centrale en decentrale medewerkers FEZ en anderzijds op de versterking van de kwaliteit binnen de financiële kolom van de UT.
 
Naast haar functies binnen de UT bekleedt Joyce Berger een aantal maatschappelijke posities. Zo is zij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Sportaal (sportbedrijf in oprichting van de gemeente Enschede), lid van de Raad van Toezicht van Het Stedelijk Lyceum te Enschede en lid van de Raad van Commissarissen van woningcorporatie St. Joseph te Almelo.

Berger begon haar loopbaan bij KPMG Accountants waar zij werk en studie combineerde, haar accountants diploma behaalde zij aan de Universiteit van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen