JMC Accountants & Belastingadviseurs sluit zich aan bij Alfa Accountants & Adviseurs

Consolidering accountantsector

JMC Accountants en Belastingadviseurs heeft zich aangesloten bij Alfa Accountants en Adviseurs. JMC kenmerkt zich als een kleinschalig accountantskantoor in Dronten. Door de samenwerking met Alfa sluit de organisatie zich nu aan bij een netwerk van 35 vestigingen en 1200 medewerkers. In september gaat JMC Accountants verder onder de naam Alfa.

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy, payroll en wet- en regelgeving, snel veranderende marktomstandigheden en digitalisering, vragen een steeds bredere kennis en deskundigheid. Daarom heeft JMC besloten om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit lokaal kan aanbieden. Bovendien zijn we hierdoor een aantrekkelijke werkgever, ook in Flevoland.

Lokaal dichtbij

Directeur Richard Onderberg van JMC: “Alfa is een landelijke organisatie maar werkt decentraal vanuit meer dan 35 vestigingen. Wij delen onze persoonlijke aanpak richting klanten en medewerkers. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.”

Ook Rob den Hollander, directievoorzitter van onder andere kantoor Barneveld en Harderwijk en Marcel van Dartel, directievoorzitter van Alfa Salaris en Personeel, zijn blij met de uitbreiding van de organisatie: “Mede door onze samenvoeging krijgen wij de mogelijkheid om met een kantoor in de provincie nog dichter bij onze klanten te staan. JMC heeft een mooie klantenportefeuille en ambitieus personeel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voldoende mogelijkheden biedt voor Alfa om verder te groeien in het mkb en de agrarische sector. Wij kijken ernaar uit om met Richard en zijn collega’s verder te bouwen in de regio. Naast dat wij onze bestaande klanten willen behouden, hopen wij ook nieuwe klanten in deze regio aan te trekken en daarbij verwelkomen wij ook graag nieuwe collega’s.

Verdere groei

Voor Alfa vormt de overname, door het samenvoegen van kennis en contacten, een goede aanvulling op de groei die wordt beoogd. De medewerkers van JMC blijven verbonden aan de organisatie en de vertrouwde gezichten van JMC blijven bestaan, ook richting klanten en relaties.

JMC

JMC is opgericht in 1998 en is gevestigd in Dronten. De organisatie fungeert als klankbord voor ondernemers in de agrarische sector en het mkb. Juist het werken in de actualiteit en in de toekomst kijken en adviseren, is de belangrijkste voorwaarde voor professioneel advies. JMC heeft alle faciliteiten onder een dak.

Alfa

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 80 jaar actief. Alfa gelooft in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven. Met ruim 35 vestigingen en 1200 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Gerelateerde artikelen