ISAE-certificeringen HR- en payrollsoftware, dienstverlening en cloud van Unit4

De ISAE-certificeringen van voor Unit4 Managed Payroll Services (ISAE 3402 Type II), Unit4 Salaris Cloud (ISAE 3402 Type II) en Unit4 Personeel & Salaris (ISAE 3000) zijn verlengd. De auditor heeft geconstateerd dat de geïmplementeerde beheersmaatregelen effectief hebben gewerkt in 2015.

De ISAE 3402 Type II-certificering laat zien dat de bedrijfsprocessen rond Unit4 Managed Payroll Services en de Unit4 Salaris Cloud zodanig zijn ingericht dat opnieuw is voldaan aan de beheersdoelstellingen.

De software Unit4 Personeel & Salaris (versie 16.1) voldoet aan strenge criteria volgens ISAE 3000. Volgens de auditor is het ontwikkelproces rond het softwarepakket Unit4 Personeel & Salaris 16.1 zodanig ingericht, dat een juiste verwerking van wijzigingen in de software is gewaarborgd en uitgifte van updates en releases op een beheerste wijze plaatsvindt.

Aldo Veenstra, de verantwoordelijke directeur van Unit4, over de behaalde certificering: "Managed Payroll Services is een belangrijke bedrijfsactiviteit van Unit4 die we excellent willen uitvoeren. Voldoen aan de certificeringen is hiervoor een randvoorwaarde. We zijn daarom trots dat we wederom de benodigde ISAE-certificeringen hebben bemachtigd. De certificeringen zijn het bewijs dat de controleprocessen, informatiebeveiliging en beheersmaatregelen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze salarisdienstverlening én cloudoplossing effectief zijn. De ISAE 3000 certificering laat zien dat onze salarissoftware betrouwbaar is. Eerder is al bekendgemaakt dat het veiligheidsniveau van onze Salaris Cloud bovengemiddeld is. We zijn blij met dit resultaat."

Gerelateerde artikelen