Inkomsten RSM wereldwijd richting $5 miljard

De inkomsten van RSM zijn in het boekjaar dat eindigde op 31 december 2016 wereldwijd uitgekomen op $4,87 miljard, een stijging van 7,6%. Het was het eerste volle jaar dat het internationale netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren wereldwijd opereerde onder één merknaam.

Vooral de inkomsten van de consultingtak stegen in het afgelopen boekjaar flink (plus 8,1%), gevolgd door tax met 7,5%. Het aantal medewerkers groeide wereldwijd met 8% tot 41.420. Het aantal partners nam met 5% toe. RSM heeft in totaal 793 vestigingen.

De inkomsten namen in de regio Latin American het sterkst toe (21%) gevolgd door Sub-Saharan Africa (19%). Overige regio’s: 8% in Asia Pacific, 8% in Europe, 7% in North America, en 7% in Middle East and North Africa (MENA).

Eind oktober 2015 ging het netwerk wereldwijd over op de merknaam RSM en werd een nieuw logo aangenomen voor alle leden binnen het RSM-netwerk. In Nederland zijn bij het netwerk RSM Niehe Lancée Kooij, RSM Tempelman en RSM Wehrens Mennen De Vries aangesloten.

Gerelateerde artikelen